Hogwarts's Army
Hogwarts's Army


 
AcasaAcasa  SortareSortare  InregistrareInregistrare  Conectare  

Distribuiţi | 
 

  Ann S. Evans

In jos 
AutorMesaj
Ann S. Evans
Profesor
Profesor
avatar

Mesaje : 43
Reputatie : 0
Data de inscriere : 25/11/2012
Varsta : 29

MesajSubiect: Ann S. Evans   Dum Noi 25, 2012 12:34 pm

ANN SYLVIE EVANS

__________________________

__________________________


Full name:
Ann Sylvie Evans

Age:
24

Birthday:
18.06.1988

Bloodline:
impure

Occupation:
DADA professor

House:
Gryffindor
___________________________

This is my everything


My likes:
Quidditch, reading, werewolves, chocolate frogs, Filibuster Fireworks, Joke Shops, cats, dragons, parties, travelling, muggle music, muggle clothing, summer, phoenix birds

My dislikes:
Vampires, Dementors, huge spiders, untrustworthy people, cold days at Hogwarts, pumpkin juice

My patronus:
Wolf

Worst memory:
Falling off my broom in front of the Slytherin Quidditch team.

Marks:
A comet mark on the right hand.

Sexual orentation:
Straight.

The personality act:
Happy, Cheerfull, Bookworm, Loyal friend, Smart, Hopeless Romantic

Family members:
Harry Potter (half-brother), Lily Evans (mother), Severus Snape (father)
___________________________

And last but not least, the history

Ann Sylvie Evans, fiica nedorita a lui Severus Snape, rezultata din singura sa noapte cu Lily Evans in anul 7, dată celei mai bune prietene a lui Lily în urma căsătoriei sale cu James. După doi ani de la naşterea fetei se naşte şi Harry, dar în acelaşi an Lily şi James mor. Harry este dus la familia Dursley, iar Ann este adusă la Hogwarts şi primită cu căldură de Dumbledore care, în ciuda faptului că nu ştie cine este tatăl fetei, o acceptă şi îi improvizează un dormitor în biroul său. Fata creşte singură în majoritatea timpului, singurele creaturi care îi ţin de urât sunt Fawkes, pasărea phoenix a lui Dumbledore, şi Jobenul Magic. Ann dezvoltă o mare atracţie pentru cărţi şi face tot posibilul să afle cine e tatăl său. În primul an la Hogwarts este sortată la Cercetaşi şi dezvoltă o atracţie pentru familia Weasley, în special gemenii, şi află că Harry este fratele său, ajutându-l în secret să descopere toate misterele din cele 7 cărţi. În anul trei al lui Harry, în urma descoperirii identităţii lui Sirius Black, Ann rămâne în Casa Cumplită şi ia parte intens la activităţile viitorului Ordin Phoenix, chiar şi după moartea lui Sirius. Cu o viaţă amoroasă disfuncţională şi o personalitate complicată, Ann nu reuşeşte să se apropie nici de Fred, pe care îl simpatizează încă din anul I, şi nici de profesrul Lupin, profesorul său preferat, cel care a făcut-o să-şi dorească să predea materia lui, care este într-o relaţie cu Tonks. După moartea lui Sirius, Ann rămâne să aibă grijă de Casa Cumplită, Lupin trecând periodic pe la ea din dorinţa lui Dumbledore ca să o ajute să rămână la zi cu materia, în ultimii doi ani abandonaţi.
Ann ia parte în bătălia de la Hogwarts activ, abandonându-şi adăpostul împotriva dorinţei lui Dumbledore din Testamentul lăsat de acesta, conform căreia ea trebuia să rămână acolo pe toată durata Războiului, protejată de Lupin şi Moody: îl apără pe Fred de atacul lui Voldemort, amândoi intrând în comă în urma vrăjii acestuia, dar scăpând uşor peste două luni din spitalul Sf. Mungo, Fred încearcă o apropiere spre ea, dar este respins din cauza faptului că Ann îl consolează pe Lupin, trist din cauza morţii lui Tonks, aşa că renunţă.
Viaţa lui Ann ia o întorsătură neaşteptată atunci când Molly Weasley o întâlneşte pe Layla, prietena lui Lily pe Aleea Diagon accidental şi o aduce în Vizuină, unde Layla îi povesteşte totul lui Ann, iar aceasta află că Snape este, de fapt, tatăl său. Cuprinsă de remuşcări, Ann fuge în lumea încuiaţilor timp de doi ani, dar este găsită accidental într-o cafenea de George Weasley, prietenul său cel mai bun, şi adusă cu forţa înapoi în lumea Vrăjitorilor, unde este pusă faţă în faţă cu trecutul. Se hotărăşte să rămână temporar în apartamentul gemenilor de deasupra magazinului lor de glume şi ocupă postul de profesoară de ACMG, tânjind continuu după afecţiune şi înţelegere.

____________________________

Alias:
Ana

Age:
14

Rp simple:
-

Cod:
Full name

__________________________

__________________________

Full name:
Ann S. Evans
Age:
24
Sus In jos
http://169-horcruxes.tumblr.com
Heather Snow
Director
Director
avatar

Mesaje : 338
Reputatie : 6
Data de inscriere : 21/11/2012
Varsta : 23

MesajSubiect: Re: Ann S. Evans   Dum Noi 25, 2012 12:51 pm

Personaj Acceptat.

_________________________________
"O existenta care nu ascunde o mare nebunie nu are nici o valoare"
-Emil Cioran-


A woman knows the face of the man she loves as a sailor knows the open sea.
Sus In jos
 
Ann S. Evans
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Hogwarts's Army :: Hogwarts's Army :: Personaje :: Personaje Acceptate-
Mergi direct la: