Hogwarts's Army
Hogwarts's Army


 
AcasaAcasa  SortareSortare  InregistrareInregistrare  Conectare  

Distribuiţi | 
 

  >> Plot <<

In jos 
AutorMesaj
Karlos Erdeva
Director
Director
avatar

Mesaje : 242
Reputatie : 0
Data de inscriere : 21/11/2012
Varsta : 31

MesajSubiect: >> Plot <<   Mier Noi 21, 2012 9:54 am

PLOT
- Este peste tot! Peste tot! Glasul lui Heather Snow, noua directoare a Hogwartsului răsună în tot biroul şi poate, chiar toată aripa castelului.
Trânti ziarul 'Profetul zilei' pe măsuţa din mahon închis la culoare, cu diferite gravaje elegante pe margini , sprijindu-se cu ambele mâini de acestea. Îşi închise ochii cafenii, ageri şi nemiloşi, şi îşi frecă ambele tâmple cu buricele degetelor, încercând să se calmeze.
- Domnişoară Snow, calmaţi-vă! Se auzi o a doua voce, bărbătească de această dată. Era un vrăjitor înalt, cu faţa ridată şi brăzdată de diferite cicatrici, scund şi îndesat, îmbrăcat într-o robă gri-verzuie.
- Să mă calmez?! Ţipă încă o dată fosta Şoimeancă , în timp ce în cameră pătrunse un spiriduş de casă ducând o tavă cu două ceşti de cafea, pe care le lăsă pe birou. Heather îi dădu de înţeles că poate pleca, nu înainte de ai face semn să închidă uşa după el.
Vrăjitorul luă una din ceşti şi o duse spre buze. Suflă în lichidul prea tare încâlzit, apoi o privi cu un calm ieşit din comun pe directoare.
- Oricum, cu ziar sau fără, tot s-ar fi aflat. Mormăi acesta.
Heather îl săgetă cu privirea şi luă loc, mai mult din politeţe, pe scaun, bătând cu degetele în lemn. Din felul în care îl privea îţi dădeai seama că aştepta o explicaţie.
Bărbatul aşeză ceaşca înapoi pe tavă şi zâmbi, parcă amuzat.
- Serios acum, domnişoară Snow! Semnul Întunecat pe cer? Ar trebui să fii orb ca să nu-l vezi şi imbecil ca să nu-l recunoşti.
Deşi nu-I comvenea situaţia tânăra se văzu nevoită să aprobe. Îşi lăsă bărbia proptită de palme şi închise ochii, din nou. Părea că se gândeşte. Câteva minute se lăsă liniştea, iar Heather avu senzaţia că visează. Vocea groasă a vrăjitorului o aduse, însă, la realitate.
- Am putea să le spunem că nu a fost decât o glumă, una de prost gust. Doar se apropie aniversarea morţii Lordului Întunecat.
- Fii serios, Walter… Pufni directoarea ridicându-se şi începu să se plimbe prin cameră. Nu avea stare, simţea că explodează. Oamenii nu sunt proşti. Îşi vor da seama, indiferent de ce le vom spune noi. Continuă oprindu-se în loc numai câteva clipe, ca apoi să înceapă din nou să se învârtă în cerc.
Îşi plimbă privirea agitată în jur şi, neintenţionat, privirea îi căzu asupra unei scrisori vechi, neatinse de mai mulţi ani. Clipi de mai multe ori, aducându-şi aminte brusc de conţinutul ei şi o înşfăcă din raft , deschizând-o. O reciti de mai mult ori, timp în care vrăjitorul o privi intrigat, apoi se întoarse spre acesta.
- Ai…Ai auzit zvonul acela, nu? Îl întrebă pe un ton precaut.
Walter aprobă, încruntându-se
- Îl crezi? Îi puse o altă întrebare, întinzându-i scrisoarea.
Vrăjitorul îşi aruncă privirea asupra conţinutului pergamentului, apoi se uită şocat la tânăra directoare.
- Doar nu insinuezi că...?
- Ba da. Răspunde, hotărâtă.
Walter clătindă din cap; un nu absolut. Heather nu avea de gând să se lase aşa uşor.
- Gândeşte-te bine. Ce altceva putea fi? Toţi cei care ar fi putut face asta sunt morţi, fie închişi.
Walter dezaprobă din nou.
- Voldemort nu era capabil să iubească. Nu este posibil să aibă un copil. E absurd!
Heather râse, un râs încordat.
- Cine a spus că este nevoie de iubire? Voldemort era în multe feluri, dar nu prost. Trebuie să fi anticipat o eventuală înfrangere şi aşa şi-ar fi asigurat victoria. Dacă el murea, rămânea copilul care îi ducea mai departe planul.
Bărbatul deschise gura vrând s-o contrazică, apoi o închise la loc. Îşi plecă privirea , încruntat şi nu mai zise nimic.
- Vă las să vă mai gândiţi. Îi spuse tânăra, devenind brusc calmă şi respectuasă. În pofti pe vrăjtor afară, chiar în timp ce Alexander Refek, celălalt director al şcolii de magie intră.
Se uită în urma Aurorului, apoi îi aruncă o privire întrebătoare lui Heather.
- Am veşti. Îi spuse tânăra, făcându-i semn să intre, iar el o urmă imediat.
Sus In jos
http://hogwartsarmy.forumz.ro
 
>> Plot <<
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Hogwarts's Army :: Hogwarts's Army :: Plot-
Mergi direct la: